lauantaina, toukokuuta 27, 2006

Ilman Kautoa

Olen nyt ollut kaksi päivää yksin. Ensimmäisen päivän vietin vielä sohvalla toipilaana, toisen päivän istuin käytännössä melkein kokonaan tietokoneen ääressä. Myöhään illalla kävin kaupassa ja vähän shoppailemassa. Illalla join yhden siiderin ja luin kirjan loppuun. Sanoisinko, että päivän mittaisesta työputkesta huolimatta tämä on ollut aika rentouttavaa. Soitin stereoita täysillä tiskatessani. Söin aamupalan rauhassa ja luin lehteä pitkään. Nukuin pitkään heräilemättä yöllä. Kohta tämä onni ja autuus loppuu ja Elina ja Kauto tulevat takaisin mummulasta. Kauto on kuulemma oppinut mummulassa pyytämään "keskiä" ja "piparaa". (Juri)

7 Comments:

Blogger isit said...

Kun olin Oulussa huhtikuussa ekan kerran yötä muualla ilman vauvaa, ajatus tuntui etukäteen varsin vapauttavalta. Mietin, että vedänpä töiden jälkeen kunnon lärvit ja sitten nukun pitkään.
No, kyllästyin juomiseen jo muutaman tunnin kohdalla. Ja seuraavana aamuna heräsin puoli seitsemältä kuten yleensäkin - ja kirosin, että enkö todella osaa enää nukkua nautiskellen.
Jotenkin tästäkin pitäisi kyllä voida syyttää muita kuin itseä. (Ville)

4:36 ip.  
Blogger isit said...

Muistan jonkun aiemman kerran, kun oikein nautiskelin itsekseni kotona illalla ja join ranskalaista siideriä ja söin tupla-annosta sushia (sopivat yllättävän hyvin yhteen!) ja mitä kaikkea - enkä saanut yöllä nukuttua!

Semmoinen tässä nyt sitten kävi, että kun Kauto ja Elina tulivat takaisin, Kauto oli ikävöinyt isää niin paljon, että roikkui minussa koko lauantain ja vielä sunnuntainkin. "Isää isää isää, zyliin, zyliin..." Vaikea tehdä mitään muuta kuin olla pojan kanssa. Mikä on tietysti hieno etuoikeus, mutta kun on vaikea käydä esim. vessassa, niin kaikki lepopisteet karisevat samantien.
(Juri)

6:34 ip.  
Blogger Juri said...

Tuli muuten yhtäkkiä mieleen, että tämän blogin jutut on varmaan aikamoista lässytystä... mikä ihmeen mies se on, joka kerrankin yksin ollessaan vetää ateriakseen ranskalaista siideriä ja sushia (oikein tupla-annoksen vielä - huh!) eikä lihapiirakka-läski-pyttipannu-pizzaa ja neljäätoista kaljaa? (Juri)

12:25 ip.  
Blogger isit said...

Juri, juurihan sinä viikko pari sitten kehuit, miten kebab (URGH!) on kunnon muonaa. Eikö SE ole tosi äijien safkaa jos jokin?
Minusta autoista puhuminen on lässytystä. Danten helvetissä on ihan oma paikkansa niille miehille, jotka hinkkaavat aluvanteitaan kirkkaan kiiltäviksi. Mutta koska tämä on perheblogi, en kerro, mitä siellä tapahtuu. (Ville)

5:21 ip.  
Blogger juri nummelin said...

Joo, minussa on useita tasoja. Lässyttävä sushi-mies kohtaa alkukantaisen kebab-miehen (onneksi otan useimmiten hiukan ämmämäisen alexander-annoksen, jossa on jukurttia!). Auton vanteiden hinkkaamisesta olen hiukan samaa mieltä kuin Dantekin, mutta rangaistus on kuitenkin ehkä kohtuuton. (Juri)

8:33 ip.  
Blogger isit said...

Hei, helvetin ideana on olla kohtuuton. Senkin lässy! (Ville)

4:24 ip.  
Blogger Juri said...

Olet kyllä ihan oikeassa! Mutta minähän olenkin lässy liberaali.

Pitäisikö kirjoittaa jotain vauva-asiaa taas..?

11:38 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home