maanantaina, toukokuuta 15, 2006

Oi niitä aikoja

Kauto pissasi yöllä niin paljon että vaippa vuosi ja hän heräsi. Vaihdettiin vaippa yön pimeydessä ja pantiin toinen yöpuku. Yleensä Kauto on nykyisellään nukahtanut tähän ihan helposti. Ei nyt. Tuli ihan vanhat ajat mieleen: juuri kun on luullut, että poika nukkuu, ja on hipsinyt omalle puolelleen sänkyä ja painanut pään tyynyyn, poika nostaakin päätään ja sanoo: "Yh." Ei muuta kuin takaisin. Yritin lopulta kehittää menetelmää, jossa voi nukahtaa istualleen kädet ja pää sängyn laitaa vasten. En onnistunut.

Aamulla olin kuin kuollut ja sanoin, että menen ottamaan nokoset, kun Elina vei pojan tarhaan. Tunnin päästä pitää poikaa lähteä hakemaan tarhasta enkä ole vieläkään ottanut nokosia. (Juri)

1 Comments:

Blogger isit said...

Ymmärrän tunteen. Itsekin olen ollut kuolemanväsynyt koko päivän. Vappua alettiin nukuttaa vihdoin omassa sängyssä (aiemmin meidän kanssa tai sitten vaunuissa), mikä onnistui yllättävän hyvin, mutta oma alitajunta valvoi vähän liian kanssa tilannetta. Uni tuli silmään vasta myöhään, ja aamulla piti herätä aikaisin. (ville)

8:48 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home