keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006

Sujuvia käännöksiä

Monet ovat sanoneet minulle, että isyyden alku on kuherruskuukautta. Vauva on eri söpö ja vanhempien ja lapsen suhde kiiltää uutuudenviehätyksestä. Lisäksi ne eivät vielä edes liiku työntämässä sormiaan pistorasiaan.
Uskon tuon kaiken. Uskon senkin, että siihen ei mene kauaa, kun olemme itse tuossa liemessä. Vappu on alkanut kääntyillä tiuhaan tahtiin. Itse asiassa se on tällä hetkellä hänen pääasiallinen harrastuksensa.
Aikaisemmin kääntyminen onnistui lähinnä valtavan ähkinnän jälkeen, ja sattumanvaraisemmin. Nyt Vappu kääntyilee koko ajan vatsalleen. Kun käännös on tehty, alkaa usein mahdoton mölinä ja narina. Ikään kuin hän haluaisi pois siitä tilasta, mihin juuri vapaaehtoisesti vääntäytyi. No, jos hänet kääntää takaisin selälleen, kuluu usein noin viisi sekuntia ja naps, taas on tyttö vatsallaan.
Öisin ei usein tiedä, itkisikö vai nauraisiko. Vappu on alkanut inistä useamman kerran yössä sen vuoksi, että hän on unissaan kääntynyt huonoon asentoon tai kulkenut 180 astetta pinnasängyn nurkkaan. Kyllähän se harmittaa, että omat unet keskeytyvät, mutta toisaalta hänen vinkunassaan ja sätkinässään on jotain viehättävää. (Ville)

3 Comments:

Blogger isit said...

Nyt se alkaa... Tervetuloa huonosti nukkuvien yhdistykseen! (Juri, jonka Kauto heräsi taas viime yönä kolme kertaa peräkkäin ja halusi viereen)

11:38 ap.  
Blogger isit said...

Olen jo itse sen jäsen, mutta ehkä kohta koko perhe pääsee sinne? Saakohan alle 18-vuotiaista alennusta? (ville)

12:36 ip.  
Anonymous Petra said...

Ihania isa havaintoja ja oivalluksia!
Keep up the good work.

7:29 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home