sunnuntaina, kesäkuuta 04, 2006

Täyttä toimintaa koko päivä

Tänään oli hauska toimintapäivä. Kävimme perheen kanssa kasvitieteellisessä puutarhassa. Vappu oli todella innoissaan nähdessään sellaisen määrän viherkasveja. Yllättäen hän ei valittanut edes siitä, että osassa viherhuoneista oli aika hikistä. Päin vastoin tyttö hihkui sekä käynnin aikana että varsinkin sen jälkeen. Uudet virikkeet innostavat kummasti.
Aikaisemmin olen käyttänyt tässä blogissa termiä "lentävä unipussi", nyt pitänee lanseerata käsite "puhuvat vaunut". Enpä ole kuullut tytön jokeltavan koskaan vaunuissaan yhtä paljon kuin tänään kasvihuonepiipahduksen jälkeen. Täytyy ilmeisesti ruveta käymään kasvitieteellisessä useamminkin.
Vappu on muutenkin ollut energisenä ja oppinut kääntyilemään todella aktiivisesti. Enää ei voi laskea käsistään ihan mihin tahansa, tyttöhän saattaa pyörähtää yllättävän nopeasti esimerkiksi sängyn laidalle. Tänään hän myös ryömi ekan kerran, viitisen senttiä mutta kuitenkin.
Minä olin tietysti sillä hetkellä töissä. Pyh. (Ville)

3 Comments:

Blogger isit said...

Meillä oli tapana pitää Kautoa pöydällä makaamassa tyynyn päällä, kun itse söimme. Se kävi aika nopeasti vaaralliseksi.

Tänään Kauto kiipesi työhuoneen yhteen kirjahyllyyn. Olisi päässyt päälle, jos en olisi estänyt. (Se on hutera hylly.) Onneksi olohuoneen iso kirjahylly on pultattu seinään. (Juri)

11:32 ip.  
Blogger isit said...

Me olemme miettineet jo jonkin aikaa, että ainakin osa hyllyistä pitäisi pultata. Ongelmana on vain, että olen niin epäkäytännöllinen (ja lisäksi tällaisissa asioissa laiska), että ajatuskin vasaran saati minkään sortin poran ottamisesta käteen tuntuu epämiellyttävältä. (Ville)

4:59 ip.  
Blogger isit said...

Poraaminen on kohtalaisen helppoa. Joskin muistan huutaneeni useaan kertaan ja vittuuntuneeni poraamisen sietämättömästä vaikeudesta. Tuli koko ajan väärä terä. (Juri)

11:25 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home